Sponsors

ECHOS HOME “DE VRIJHEID”

ECHOS Home “De Vrijheid” tegenover legerplaats Oirschot sponsort voor ons een fantastische bouwlocatie. Hier zijn wij elke eerste woensdag van de maand met onze activiteiten te vinden.

ECHOS Home (het vroegere PMT) is al tientallen jaren op kazernes, bij oefeningen en tijdens missies aanwezig als militair tehuis, en verzorgt voor alle militairen een rustplaats en huiskamer.

JUMBO SUPERMARKTEN

Ook Jumbo Supermarkten is bereid om Stichting Scale Models For Vets te sponsoren. Dat doen zij onder andere door financiële donaties en het leveren van goederen voor onze evenementen.

VETERAAN EN THUISFRONT

Stichting Veteraan en Thuisfront is een van onze belangrijkste sponsoren, en maakt onder andere onze website mogelijk.

Stichting Veteraan en Thuisfront heeft als missie om de veteraan en zijn thuisfront te helpen, in de breedste zin van het woord. Zo willen ze voorkomen dat ze hun positie in de maatschappij verliezen.

Door het organiseren van activiteiten, inloopavonden en brede aanwezigheid op social media blijven zij in contact met de veteraan, daarnaast proberen ze de veteraan en het thuisfront te laten groeien in hun eigenwaarde zodat positiviteit een belangrijke rol krijgt, en negativiteit niet langer wordt beloond. Stichting Veteraan en Thuisfront gelooft in de innerlijke kracht van mensen, soms heeft de mens gewoon een beetje hulp nodig om die te vinden.

ONLINESHOPZ.NL

Van Onlineshopz.nl, een bedrijf gespecialiseerd in beachflags, stickers, vlaggen, spandoeken en en ander hebben we een fantastische beachflag met ons logo mogen ontvangen, inclusief voetstandaard en opbergtas!

PROMOFIT.NL

Promofit sponsort voor ons diverse merchandise, om te beginnen de rubberen polsbandjes van de stichting. Op korte termijn komen daar nog baseballcaps, pennen, keycords en badges bij!