Sponsors

ECHOS HOME “DE VRIJHEID”

ECHOS Home “De Vrijheid” tegenover legerplaats Oirschot sponsort voor ons een fantastische bouwlocatie. Hier zijn wij elke eerste woensdag van de maand met onze activiteiten te vinden.

ECHOS Home (het vroegere PMT) is al tientallen jaren op kazernes, bij oefeningen en tijdens missies aanwezig als militair tehuis, en verzorgt voor alle militairen een rustplaats en huiskamer.

VETERAAN EN THUISFRONT

Stichting Veteraan en Thuisfront is een van onze belangrijkste sponsoren, en maakt onder andere onze website mogelijk.

Stichting Veteraan en Thuisfront heeft als missie om de veteraan en zijn thuisfront te helpen, in de breedste zin van het woord. Zo willen ze voorkomen dat ze hun positie in de maatschappij verliezen.

Door het organiseren van activiteiten, inloopavonden en brede aanwezigheid op social media blijven zij in contact met de veteraan, daarnaast proberen ze de veteraan en het thuisfront te laten groeien in hun eigenwaarde zodat positiviteit een belangrijke rol krijgt, en negativiteit niet langer wordt beloond. Stichting Veteraan en Thuisfront gelooft in de innerlijke kracht van mensen, soms heeft de mens gewoon een beetje hulp nodig om die te vinden.

HULP VOOR HELDEN

Stichting Hulp Voor Helden is een zeer belangrijke sponsor voor ons. Guusje Wezel heeft in samenwerking met Hulp Voor Helden heeft ten bate van onze stichting een sponsorloop, Walk for Veterans, van 75km gelopen, en Hulp Voor Helden helpt ons om bouwavonden op te zetten bij alle ECHOS Homes in het land.

Stichting Hulp Voor Helden steunt projecten die bijdragen aan het realiseren van hun missie; het bevorderen van het welzijn van Nederlandse militairen, veteranen en hun thuisfront. Vanaf het moment dat een militair met zijn opleiding start, tot het moment dat hij of zij Defensie verlaat, en alle jaren daarna! Met de giften van particuliere donateurs, vermogensfondsen, bedrijven en kerken steunt Hulp Voor Helden verschillende vaste en tijdelijke projecten en verlenen zij subsidies.