modelbouw avond 2 september

Door Dave de Vaal:

Een avondje modelbouw met mede veteranen.

2 sepetember te Oirschot. Het is weer de eerste woensdag van de maand en dan mogen we weer heerlijk gaan bouwen met medeveteranen zoals ik. Overigens zijn niet alleen veteranen welkom.

Iedereen neemt zijn of haar projectje mee. Omdat ik van woonlocatie ben veranderd en alles in verhuisdozen heb zitten kon ik deze keer niks meenemen. Wel ben ik bezig met een Lancaster schaal 1/48. Een project dat voor de groepsbouw is en dat uiteindelijk tentoongesteld gaat worden op de landelijke veteranendag. Hopelijk in 2021. Iedereen heeft hiervoor zo zijn eigen doos gekregen.

Yes! dacht ik toen ik de doos kreeg. Met electra erbij. Iets wat ik nog nooit gedaan heb. Alle begin is lastig dacht ik nog, dus komt goed. Maar al gauw toen ik de doos opende viel mijn mond open. Wow, dat wordt nog een helse klus. En dat werd het ook.Omdat ik ook photo edged onderdelen erbij had zitten en er nog eens losse photo edged onderdelen bij had besteld, is de pasvorm gelijk een uitdaging.

Uiteindelijk zijn we nu een paar maanden verder met dit project en ligt het al een tijdje stil. Wat een groot ding is dit geworden zeg! Helaas door de verhuizing zit alles nog in dozen waardoor ook de stickers, geen idee waar deze gebleven zijn, nog uitgezocht moeten worden. Zodra ik een woning heb gevonden ga ik er zeker mee verder.

Terugkomend op de bouwavond… Wat is dit fijn om met iedereen even slap te kunnen ouwehoeren, naar elkaars bouwwerken te kunnen kijken en tips en tools te kunnen vragen. Even een andere mindset zodat we weer positief doorkunnen.

Misschien ook interessant: