Live bouwavond op Facebook,Youtube en Twitter

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/11/2021
19:00 - 21:00

Categorieën Geen Categorieën


(Bijna) Elke woensdagavond zijn we live te zien op Facebook ( https://www.facebook.com/scalemodelsforvets ) en Youtube ( https://www.youtube.com/results?search_query=scalemodels+for+vets ) en Twitter.

Praat gezellig mee via de berichten en laat ons weten dat je meekijkt. Laat ons weten waar je mee bezig bent. Mocht je vragen hebben over onder andere je eigen project kan je die altijd stellen. Tips zijn ook altijd welkom!
Omdat we nu niet samen kunnen komen op een bouwavond zijn we gestart met deze live uitzendingen op Facebook en Youtube en Twitter. iedereen die in beeld is, bouwt vanuit zijn eigen huis met eigen apparatuur.
Mocht je nu ook geïnspireerd zijn en met deze fantastische hobby willen starten of deze weer oppakken en heb je geen financiële middelen, neem dan contact met ons op via: PB op Facebook,
via mail scalemodelsforvets@gmail.com of via telefoon 0630988907 / 0611739958
Zeker in deze tijden is het belangrijk om je maten in de gaten te houden en regelmatig even een buddycheck te doen om te zien/horen of alles nog goed gaat. Bel elkaar dus rustig een keer op of stuur elkaar even een bericht. Kleine moeite maar wordt zeer gewaardeerd door je maten. Mocht je ondersteuning nodig hebben omdat je het even niet ziet zitten dan kun je altijd contact opnemen met het veteranenloket op telefoonnummer 088 3340000 of via mail: info@veteranenloket.nl
verder kan je informatie vinden op www.nlveteraneninstituut.nl/veteranenloket
Bel bij een acute noodsituatie 112 of zelfmoordpreventielijn 0800 0113

Misschien ook interessant: