Team 2 Men And A Buddy

Team 2 Men And A Buddy bestaat uit Ton Stout, Richard Bang (beiden geen onbekenden van onze modelbouwavonden!) en hulphond Rico. Zij gaan deelnemen aan de Buddytrail 2020 met een sponsorrit van Doorn naar Hammarstrand in Zweden. Hiermee willen zij aandacht vragen voor het belang van het “buddy-systeem” nadat militairen de dienst hebben verlaten. Het buddy-systeem is voor actief dienende militairen essentieel, en blijft volgens Ton en Richard net zo essentieel ná de dienst.

De rit zal gaat op 6 september 2020 van start in een knalroze VW Golf, die inmiddels is volgeplakt met stickers van de vele bedrijven en organisaties die het team hebben gesponsord. Het uiteindelijke doel van de rit is “een bakkie bij Rob”. ‘Rob’ is Libanon-veteraan Rob Mik, die samen met zijn vrouw Brenda in het Zweedse Hammarstrand een camping runt.

Wij wensen Ton, Richard en Rico natuurlijk ontzettend veel succes op deze fantastische reis! Meer informatie over hun Buddytrail kun je vinden op hun Facebook-pagina en op de website van het Veteranen Search Team. Hier kun je ook meer informatie vinden over de goede doelen die Ton, Richard en Rico met hun Buddytrail steunen (en wellicht kunt u daar ook een kleine bijdrage aan doen!).

Misschien ook interessant: